Teknologjia po “vret” gjuhën, maturantët probleme me shqipen, 6.4 nota mesatare – A2

Teknologjia po “vret” gjuhën, maturantët probleme me shqipen, 6.4 nota mesatare

Varësia nga telefoni dhe mbajtja larg e librave po dëmton formimin e të rinjve. Mangësitë më të mëdha janë në gjuhën shqipe.