Tekstet maqedonase, për shqiptarët: Janë turq dhe romë

Teksti i gjeografisë që mësojnë nxënësit në shkollat e mesme të Maqedonisë së Veriut u komentua nga pedagogu i Universitetit të Shkupit, Zeqirija Ibrahimi.