Telekomunikacioni/ Aksioneri kryesor i “One” tregon pse zgjodhi të bashkohet me iniciativën për rrjete të pastra. Planet e kompanisë për të ardhmen

Nga A2 CNN
7 Tetor 2020, 19:55 | Aktualitet

Aksioni kryesor i “One Telecomunications”, Elvin Guri, flet në një intervistë për A2 për vendimin për t’iu bashkangjitur nismës së rrjeteve të pastra të Departamentit Amerikan të Shtetit. Guri jep detaje se si përkthehet ky vendim për fushën e telekomunikacionit në vend, rreziqet mbi sigurinë që kanosen nga vende si Kina, zhvillimet teknologjike që po kalon ky sektor dhe planet për të krijuar një kompani shqiptare telekomunikacioni mbarë-rajonale.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu