Teliti: Paketat ishin të pamjaftueshme; Bushati: Nuk jemi në komunizëm që të mbajmë njerëzit me punë

Deputeti socialist Ervin Bushati dhe Dorian Teliti, shefi i kabinetit i kreut të Partisë Demokratike, debatuan në “A2 Business Week” të producentes ekzekutive të biznesit në A2, Aurora Sulçe, mbi menaxhimin e situatës ekonomikë gjatë pandemisë Covid-19.