Tema e edukimit seksuale të mos jetë tabu, Neila Peka: I pamjaftueshëm numri i psikologëve në shkolla

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:55

Tema e edukimit seksuale të mos jetë tabu, Neila Peka: I pamjaftueshëm numri i psikologëve në shkolla

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:55

Komisionerja e Seksionit të Mbrojtjes së Fëmijëve, Neila Peka shpalosi në emisionin “Debat” disa nga problematikat dhe rekomandimet e Avokatit të Popullit për çështjen e mbrojtjes së fëmijëve.

Tema e edukimit seksuale të mos jetë tabu, Neila Peka: I pamjaftueshëm numri i psikologëve në shkolla

Publikuar më: 9/11/2021, ora 20:55

Komisionerja e Seksionit të Mbrojtjes së Fëmijëve, Neila Peka shpalosi në emisionin “Debat” disa nga problematikat dhe rekomandimet e Avokatit të Popullit për çështjen e mbrojtjes së fëmijëve.