Temperatura deri në 26 gradë, me vranësira dhe shira të dobët

Publikuar më: 8/11/2021, ora 07:37

Temperatura deri në 26 gradë, me vranësira dhe shira të dobët

Publikuar më: 8/11/2021, ora 07:37