Temperatura të larta dhe lagështirë në ajër, reshje të pakta

Publikuar më: 6/6/2022, ora 07:50

Temperatura të larta dhe lagështirë në ajër, reshje të pakta

Publikuar më: 6/6/2022, ora 07:50

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja