Temperatura të pazakonta për tetorin, deri në 30 gradë, plazhet plot në Spanjë dhe Francë

Publikuar më: 28/10/2022, ora 15:06

Temperatura të pazakonta për tetorin, deri në 30 gradë, plazhet plot në Spanjë dhe Francë

Publikuar më: 28/10/2022, ora 15:06

Spanja dhe Franca po përjetojnë temperatura të pazakonta për fundin e tetorit, e në disa zona termometri arriti 30 gradët. Moti i ngrohtë ka bërë që plazhet të jenë plot me pushues. Edhe pse vera e gjatë po mirëpritet nga qytetarët që duan të kursejnë energji, ka shqetësim për ndryshimin e modeleve të motit si pasoje e ngrohjes globale.

Temperatura të pazakonta për tetorin, deri në 30 gradë, plazhet plot në Spanjë dhe Francë

Publikuar më: 28/10/2022, ora 15:06

Spanja dhe Franca po përjetojnë temperatura të pazakonta për fundin e tetorit, e në disa zona termometri arriti 30 gradët. Moti i ngrohtë ka bërë që plazhet të jenë plot me pushues. Edhe pse vera e gjatë po mirëpritet nga qytetarët që duan të kursejnë energji, ka shqetësim për ndryshimin e modeleve të motit si pasoje e ngrohjes globale.