Temperatura vdekjeprurëse, britanikët në alarm. Flakët përfshijnë Europën

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:22

Temperatura vdekjeprurëse, britanikët në alarm. Flakët përfshijnë Europën

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:22

Britania e Madhe po përjeton temperaturat më të larta në historinë e saj me parashikimin se dy ditët e para të javës ato do të arrijnë mbi 40 grade celcius. Ndërkohë Italia është përfshirë nga thatësia më e keqe në 70 vite, teksa Franca dhe Spanja po përballen gjithashtu me zjarre të shumta, evakuime banorësh dhe humbje jetësh njerëzore.

Temperatura vdekjeprurëse, britanikët në alarm. Flakët përfshijnë Europën

Publikuar më: 18/7/2022, ora 11:22

Britania e Madhe po përjeton temperaturat më të larta në historinë e saj me parashikimin se dy ditët e para të javës ato do të arrijnë mbi 40 grade celcius. Ndërkohë Italia është përfshirë nga thatësia më e keqe në 70 vite, teksa Franca dhe Spanja po përballen gjithashtu me zjarre të shumta, evakuime banorësh dhe humbje jetësh njerëzore.