Temperaturat e ulëta, shkurtohen orët e mësimit në shkolla – A2

Temperaturat e ulëta, shkurtohen orët e mësimit në shkolla

I gjithë territori i vendit është nën pushtetin e acarit. Në ditën më të ftohtë të këtij fillim viti, shkollat detyrohen të shkurtojnë orët e mësimit.

Edhe në Tiranë, qëndrimi i nxënësve në klasa ka qenë i vështirë, veçanërisht në ato shkolla që nuk kanë sistem ngrohje. Edhe pse të veshur më trashë dhe me ngrohëset e siguruara nga prindërit ndezur, këto nuk e ndryshuan temperaturën në klasa.