Tenderi 2,8 milionë euro, akuzat e SPAK kundër kryetarit të Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla

Publikuar më: 16/3/2023, ora 14:54

Tenderi 2,8 milionë euro, akuzat e SPAK kundër kryetarit të Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla

Publikuar më: 16/3/2023, ora 14:54

Një tjetër kryebashkiak bie në pranga për abuzime me tenderat dhe shpërdorim detyre. Me urdhër të SPAK u arrestua Lefter Alla, kryebashkiak i Bulqizës. Veç tij, nën masën e arrestit me burg janë edhe 10 persona. Ndërsa për dy të tjerë është kërkuar masa e arrestit në shtëpi.

Tenderi 2,8 milionë euro, akuzat e SPAK kundër kryetarit të Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla

Publikuar më: 16/3/2023, ora 14:54

Një tjetër kryebashkiak bie në pranga për abuzime me tenderat dhe shpërdorim detyre. Me urdhër të SPAK u arrestua Lefter Alla, kryebashkiak i Bulqizës. Veç tij, nën masën e arrestit me burg janë edhe 10 persona. Ndërsa për dy të tjerë është kërkuar masa e arrestit në shtëpi.