Tenderi i RTSH: Detaje nga hetimi, si abuzoi ish-drejtori Gëllçi

Një ditë pas arrestimit të ish-drejtorit të RTSH, Thoma Gëllçi, A2 zbardh detaje nga hetimi. Sipas të dhënave nga SPAK, ish-drejtori Thoma Gëllçi dyshohet se ka nisur procedurën e tenderit për blerjen e pajisjeve për kanalin e ri “RTSH AGRO” në një kohë që as bordi dhe as AMA nuk e kishin miratuar këtë kanal.