Tenderi i uniformave, deputetët opozitarë kallëzojnë në SPAK Lleshajn e Xhaçkën

Një grup deputetesh opozitarë kallëzuan në SPAK për “korrupsion”, ministrat Sandër Lleshaj e Olta Xhaçka dhe disa zyrtarë të tjerë. Deputetët pretendojnë që zyrtarët shtetërorë kanë abuzuar me tenderin e uniformave të policisë, duke sjellë gati 5 milionë euro dëm në buxhetin e shtetit.