Tenderi i uniformave të policisë, Gjykata e Posaçme lë në burg 8 zyrtarët e Ministrisë së Brendshme

Publikuar më: 12/7/2021, ora 19:29

Tenderi i uniformave të policisë, Gjykata e Posaçme lë në burg 8 zyrtarët e Ministrisë së Brendshme

Publikuar më: 12/7/2021, ora 19:29

Në përballjen e tyre të parë me gjykatën, asnjë nga nëntë zyrtarët dhe ish-zyrtarët e Mistrisë së Brendshme, të akuzuar për abuzim me tenderin prej 2,8 miliardë lekë të pajisjes së policisë me uniforma, nuk pranuan të kenë shkelur ligjin.

Tenderi i uniformave të policisë, Gjykata e Posaçme lë në burg 8 zyrtarët e Ministrisë së Brendshme

Publikuar më: 12/7/2021, ora 19:29

Në përballjen e tyre të parë me gjykatën, asnjë nga nëntë zyrtarët dhe ish-zyrtarët e Mistrisë së Brendshme, të akuzuar për abuzim me tenderin prej 2,8 miliardë lekë të pajisjes së policisë me uniforma, nuk pranuan të kenë shkelur ligjin.