Tension në gjykatën e Fierit, familjarët e 8-vjeçarit të vrarë hyjnë me dhunë në kërkim të autorit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:04

Tension në gjykatën e Fierit, familjarët e 8-vjeçarit të vrarë hyjnë me dhunë në kërkim të autorit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:04

Momente të vështira dhe të tensionuara u regjistruan mëngjesin e së enjtes në Gjykatën e Fierit, ku pritej të niste seanca për masën e sigurisë për 38-vjeçarin Klodian Çalamani, i akuzuar për vrasjen e të miturit Mateo Vaslliu, dy ditë më parë në Daullas.

Tension në gjykatën e Fierit, familjarët e 8-vjeçarit të vrarë hyjnë me dhunë në kërkim të autorit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 10:04

Momente të vështira dhe të tensionuara u regjistruan mëngjesin e së enjtes në Gjykatën e Fierit, ku pritej të niste seanca për masën e sigurisë për 38-vjeçarin Klodian Çalamani, i akuzuar për vrasjen e të miturit Mateo Vaslliu, dy ditë më parë në Daullas.