Tensione në kufirin Poloni-Bjellorusi, policia hedh gaz lotsjellës kundër emigrantëve

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:50

Tensione në kufirin Poloni-Bjellorusi, policia hedh gaz lotsjellës kundër emigrantëve

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:50

Tensionohet situata në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë. Policia polake hodhi gaz lotsjellës për largimin e emigrantëve që tentuan të hynin me forcë nga Bjellorusia. Reagon Moska: E papranueshme dhuna ndaj emigrantëve.

Tensione në kufirin Poloni-Bjellorusi, policia hedh gaz lotsjellës kundër emigrantëve

Publikuar më: 16/11/2021, ora 15:50

Tensionohet situata në kufirin mes Polonisë dhe Bjellorusisë. Policia polake hodhi gaz lotsjellës për largimin e emigrantëve që tentuan të hynin me forcë nga Bjellorusia. Reagon Moska: E papranueshme dhuna ndaj emigrantëve.