Tensione në një nga hyrjet e stadiumit, tifozët përplasen me policinë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 19:36

Tensione në një nga hyrjet e stadiumit, tifozët përplasen me policinë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 19:36

Kalimi i orës ka bërë që të ketë dyndje në hyrjet e stadiumit Air Albania para nisjes së ndeshjes finale të Conference League mes Romës dhe Feyenoord.

Tensione në një nga hyrjet e stadiumit, tifozët përplasen me policinë

Publikuar më: 25/5/2022, ora 19:36

Kalimi i orës ka bërë që të ketë dyndje në hyrjet e stadiumit Air Albania para nisjes së ndeshjes finale të Conference League mes Romës dhe Feyenoord.