Tensione në qiell në Paqësor, avionët rusë pranë Japonisë, bombarduesit në ajër

Publikuar më: 25/5/2023, ora 22:22

Tensione në qiell në Paqësor, avionët rusë pranë Japonisë, bombarduesit në ajër

Publikuar më: 25/5/2023, ora 22:22

Rusia vijon të provokojë Japoninë. Qeveria e Tokios ngriti në ajër disa avionë lufte pasi zbuloi praninë e mjeteve fluturuese të Moskës “për mbledhjen e informacioneve” përgjatë brigjeve të saj në Oqeanin Paqësor dhe Detin e Japonisë. Këtë e konfirmoi ushtria e këtij shteti aziatik.

Tensione në qiell në Paqësor, avionët rusë pranë Japonisë, bombarduesit në ajër

Publikuar më: 25/5/2023, ora 22:22

Rusia vijon të provokojë Japoninë. Qeveria e Tokios ngriti në ajër disa avionë lufte pasi zbuloi praninë e mjeteve fluturuese të Moskës “për mbledhjen e informacioneve” përgjatë brigjeve të saj në Oqeanin Paqësor dhe Detin e Japonisë. Këtë e konfirmoi ushtria e këtij shteti aziatik.