Tensione në SHBA, mbështetësit e Trump hyjnë në ndërtesën e Kongresit para certifikimit të zgjedhjeve

Është tensionuar së tepërmi situata në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në fillim të seancës së Kongresit ku do të certifikohej dhe zyrtarisht fitorja e presidentit të zgjedhur Joe Biden.