Tensione në stadium, tifozët polakë stola drejt atyre shqiptarë, ndërhyn FNSH

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:40

Tensione në stadium, tifozët polakë stola drejt atyre shqiptarë, ndërhyn FNSH

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:40

Shënohen incidentet e para në stadiumin “Air Albania” ku do të luhet ndeshja mes Shqipërisë dhe Polonisë. Tifozët polakë kanë sulmuar me sende të forta dhe stola ata shqiptarë, duke shkaktuar kaos mes të pranishmëve.

Tensione në stadium, tifozët polakë stola drejt atyre shqiptarë, ndërhyn FNSH

Publikuar më: 10/9/2023, ora 20:40

Shënohen incidentet e para në stadiumin “Air Albania” ku do të luhet ndeshja mes Shqipërisë dhe Polonisë. Tifozët polakë kanë sulmuar me sende të forta dhe stola ata shqiptarë, duke shkaktuar kaos mes të pranishmëve.