Tensione te Parlamenti, protestuesit me gurë, Policia me ujë dhe gaz lotsjellës – A2

Tensione te Parlamenti, protestuesit me gurë, Policia me ujë dhe gaz lotsjellës

Një autobot i Policisë ka hedhur ujë ndaj protestuesve të vendosur pranë pedonales për t’i shpërndarë ata, të cilët janë kundërpërgjigjur duke hedhur gurë e sende të tjera në drejtim të saj. Protestuesit janë vendosur prej disa minutash pranë Parlamentit, edhe jo aq të shumtë në numër sa ishin para Kryeministrisë.