Tensionet Izrael-Palestinë, reziston armëpushimi, 15 fëmijë mes viktimave në Gaza

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:29

Tensionet Izrael-Palestinë, reziston armëpushimi, 15 fëmijë mes viktimave në Gaza

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:29

Armëpushimi mes Izraelit dhe Palestinës rezistoi gjatë natës, pas dhunës 3 ditore. Megjithatë sulme sporadike pati pak minuta para dhe pas hyrje në fuqi të marrëveshjes së ndërmjetësuar nga Egjipti. Të paktën 44 persona kanë humbur jetën në përshkallëzimin më të rëndë të tensioneve që prej konflikti 11 ditor në maj të 2021-shit.

Tensionet Izrael-Palestinë, reziston armëpushimi, 15 fëmijë mes viktimave në Gaza

Publikuar më: 8/8/2022, ora 18:29

Armëpushimi mes Izraelit dhe Palestinës rezistoi gjatë natës, pas dhunës 3 ditore. Megjithatë sulme sporadike pati pak minuta para dhe pas hyrje në fuqi të marrëveshjes së ndërmjetësuar nga Egjipti. Të paktën 44 persona kanë humbur jetën në përshkallëzimin më të rëndë të tensioneve që prej konflikti 11 ditor në maj të 2021-shit.