Tensionet Lindje-Perëndim, Rusia shpreson që dialogu me SHBA të vijojë

Publikuar më: 14/1/2022, ora 22:03

Tensionet Lindje-Perëndim, Rusia shpreson që dialogu me SHBA të vijojë

Publikuar më: 14/1/2022, ora 22:03

Pasi qëlloi me tanke dhe vuri në lëvizje snajperët pranë kufirit me Ukrainën, Rusia kërkon dialog. Ministri i Jashtëm, Sergei Lavrov, shpreson që bisedimet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës të vijojnë pas një sërë takimesh të pasuksesshme këtë javë. Por gjithçka do të varet nga përgjigja e Uashingtonit ndaj kushteve të Moskës, që NATO të mos zgjerohet në Ukrainë.

Tensionet Lindje-Perëndim, Rusia shpreson që dialogu me SHBA të vijojë

Publikuar më: 14/1/2022, ora 22:03

Pasi qëlloi me tanke dhe vuri në lëvizje snajperët pranë kufirit me Ukrainën, Rusia kërkon dialog. Ministri i Jashtëm, Sergei Lavrov, shpreson që bisedimet me Shtetet e Bashkuara të Amerikës të vijojnë pas një sërë takimesh të pasuksesshme këtë javë. Por gjithçka do të varet nga përgjigja e Uashingtonit ndaj kushteve të Moskës, që NATO të mos zgjerohet në Ukrainë.