Tensionet Lindje-Perëndim, SHBA-Rusi zhvillojnë takimin e nivelit të lartë: S’ka plane pushtimi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 11:32

Tensionet Lindje-Perëndim, SHBA-Rusi zhvillojnë takimin e nivelit të lartë: S’ka plane pushtimi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 11:32

Bisedimet në Gjenevë, në këtë raund të parë mes SHBA dhe Rusisë, që zgjatën thuajse 8 orë, janë cilësuar të sinqerta dhe të drejtpërdrejta edhe pse mes palëve nuk është arritur asgjë konkrete për Ukrainën, me Rusinë që vijon të mbajë të dislokuara rreth 100 mijë trupa përgjatë kufirit ukrainas.

Tensionet Lindje-Perëndim, SHBA-Rusi zhvillojnë takimin e nivelit të lartë: S’ka plane pushtimi

Publikuar më: 11/1/2022, ora 11:32

Bisedimet në Gjenevë, në këtë raund të parë mes SHBA dhe Rusisë, që zgjatën thuajse 8 orë, janë cilësuar të sinqerta dhe të drejtpërdrejta edhe pse mes palëve nuk është arritur asgjë konkrete për Ukrainën, me Rusinë që vijon të mbajë të dislokuara rreth 100 mijë trupa përgjatë kufirit ukrainas.