Tensionet në Bosnje e Hercegovinë, Escobar takon Dodik: Nuk do ketë luftë dhe as ndarje

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:25

Tensionet në Bosnje e Hercegovinë, Escobar takon Dodik: Nuk do ketë luftë dhe as ndarje

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:25

Bie retorika e luftës dhe e përçarjes në Bosnje e Hercegovinë. Palët i ka zbutur zv/ndihmës-sekretari amerikan i Shtetit për Europën dhe Euroazinë, njëherësh i dërguari për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, i cili gjendet në Sarajevë.

Tensionet në Bosnje e Hercegovinë, Escobar takon Dodik: Nuk do ketë luftë dhe as ndarje

Publikuar më: 8/11/2021, ora 20:25

Bie retorika e luftës dhe e përçarjes në Bosnje e Hercegovinë. Palët i ka zbutur zv/ndihmës-sekretari amerikan i Shtetit për Europën dhe Euroazinë, njëherësh i dërguari për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, i cili gjendet në Sarajevë.