Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, ndërhyrje nga të gjitha frontet për t’i dhënë fund ultimatumeve

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:10

Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, ndërhyrje nga të gjitha frontet për t’i dhënë fund ultimatumeve

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:10

Burim shqetësimi e kanë cilësuar situatën e ditëve të fundit në Bosnje-Hercegovinë, BE dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Mjaftoi një deklaratë nxitëse e anëtarit të Presidencës së Bosnje-Hercegovinës, Milorad Dodik javën e shkuar, për formimin e ushtrisë së Republikës Serbe, për të ngritur frikën e shpërbërjes së shtetit boshnjak dhe një tjetër lufte në Ballkan. Si e sheh këtë situatë historiani Enver Bytyçi, i cili ishte i ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN.

Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, ndërhyrje nga të gjitha frontet për t’i dhënë fund ultimatumeve

Përditësuar më: 10/11/2021, ora 10:10

Burim shqetësimi e kanë cilësuar situatën e ditëve të fundit në Bosnje-Hercegovinë, BE dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Mjaftoi një deklaratë nxitëse e anëtarit të Presidencës së Bosnje-Hercegovinës, Milorad Dodik javën e shkuar, për formimin e ushtrisë së Republikës Serbe, për të ngritur frikën e shpërbërjes së shtetit boshnjak dhe një tjetër lufte në Ballkan. Si e sheh këtë situatë historiani Enver Bytyçi, i cili ishte i ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN.