Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, “nuk do të ketë luftë dhe as ndarje”

Publikuar më: 9/11/2021, ora 10:10

Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, “nuk do të ketë luftë dhe as ndarje”

Publikuar më: 9/11/2021, ora 10:10

Çfarë po ndodh në Bosnje-Hercegovinë? Përse situata është tensionuar javët e fundit? Çfarë tha anëtari i presidencës serbe Milorad Dodik, që riktheu edhe një herë vëmendjen në Bosnje-Hercegovinë, që mjaftoi për të rindezur debatin dhe për të përcjellë shqetësim për situatën atje. Me Rosalba Bejdon, producenten e zhvillimeve ndërkombëtare në A2 CNN, ndamë një bisedë këtë mëngjes, në “Ditari”.

Tensionet në Bosnje-Hercegovinë, “nuk do të ketë luftë dhe as ndarje”

Publikuar më: 9/11/2021, ora 10:10

Çfarë po ndodh në Bosnje-Hercegovinë? Përse situata është tensionuar javët e fundit? Çfarë tha anëtari i presidencës serbe Milorad Dodik, që riktheu edhe një herë vëmendjen në Bosnje-Hercegovinë, që mjaftoi për të rindezur debatin dhe për të përcjellë shqetësim për situatën atje. Me Rosalba Bejdon, producenten e zhvillimeve ndërkombëtare në A2 CNN, ndamë një bisedë këtë mëngjes, në “Ditari”.