Tensionet në veri, BE konfirmon, Kurti dhe Vucic takohen më 18 gusht

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:44

Tensionet në veri, BE konfirmon, Kurti dhe Vucic takohen më 18 gusht

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:44

Bashkimi Europian konfirmoi se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe Presidenti serb Aleksandar Vucic do të takohen në Bruksel më 18 gusht në një raund të ri bisedimesh, pas tensioneve për reciprocitetin. Sakaq ambasadori amerikan në Prishtinë tha se vendimet e qeverisë së Kosovës janë në një linjë me marrëveshjet e Brukselit.

Tensionet në veri, BE konfirmon, Kurti dhe Vucic takohen më 18 gusht

Publikuar më: 5/8/2022, ora 13:44

Bashkimi Europian konfirmoi se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe Presidenti serb Aleksandar Vucic do të takohen në Bruksel më 18 gusht në një raund të ri bisedimesh, pas tensioneve për reciprocitetin. Sakaq ambasadori amerikan në Prishtinë tha se vendimet e qeverisë së Kosovës janë në një linjë me marrëveshjet e Brukselit.