Tensionet në veri të Kosovës, PD mbështet vendimin e qeverisë Kurti dhe dënon veprimet e Serbisë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:46

Tensionet në veri të Kosovës, PD mbështet vendimin e qeverisë Kurti dhe dënon veprimet e Serbisë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:46

Edhe Partia Demokratike mbështeti vendimin e qeverisë Kurti dhe dënoi veprimet e Serbisë, por përmes ish- ministrit të Jashtëm, Aldo Bumçi, e quajti hipokrizi nismën e Ballkanit të Hapur, duke i bërë thirrje qeverisë Rama të mbajë qëndrime kombëtare në respekt të Kushtetutës sonë.

Tensionet në veri të Kosovës, PD mbështet vendimin e qeverisë Kurti dhe dënon veprimet e Serbisë

Publikuar më: 1/8/2022, ora 18:46

Edhe Partia Demokratike mbështeti vendimin e qeverisë Kurti dhe dënoi veprimet e Serbisë, por përmes ish- ministrit të Jashtëm, Aldo Bumçi, e quajti hipokrizi nismën e Ballkanit të Hapur, duke i bërë thirrje qeverisë Rama të mbajë qëndrime kombëtare në respekt të Kushtetutës sonë.