Tensionet për reciprocitetin, Kurti: Kur të hiqet barrikada e fundit, shtyjmë vendimin

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:03

Tensionet për reciprocitetin, Kurti: Kur të hiqet barrikada e fundit, shtyjmë vendimin

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:03

Qytetarët serbë në Kosovë nisën heqjen e barrikadave pasi qeveria Kurti njoftoi shtyrjen me 30 ditë të zbatimit të reciprocitetit. Kryeministri Albin Kurti tha se shtyrja do të hynte në fuqi pas rikthimit të plotë të lëvizjes në Jarinjë dhe Bërnjak. Ai akuzoi bandat e financuara nga Beogradi për tensionet, por u shpreh I gatshëm për një takim me Vuçiç.

Tensionet për reciprocitetin, Kurti: Kur të hiqet barrikada e fundit, shtyjmë vendimin

Publikuar më: 1/8/2022, ora 15:03

Qytetarët serbë në Kosovë nisën heqjen e barrikadave pasi qeveria Kurti njoftoi shtyrjen me 30 ditë të zbatimit të reciprocitetit. Kryeministri Albin Kurti tha se shtyrja do të hynte në fuqi pas rikthimit të plotë të lëvizjes në Jarinjë dhe Bërnjak. Ai akuzoi bandat e financuara nga Beogradi për tensionet, por u shpreh I gatshëm për një takim me Vuçiç.