Tensionet për targat, serbët në veri të shqetësuar: Duhet të jemi të bashkuar

Publikuar më: 23/11/2022, ora 13:15

Tensionet për targat, serbët në veri të shqetësuar: Duhet të jemi të bashkuar

Publikuar më: 23/11/2022, ora 13:15

Mos gjetja e një zgjidhje për çështjen e targave ka shqetësuar banorët në Mitrovicën e veriut, të cilët megjithatë thonë se serbët do të jenë të bashkuar. Në Prishtinë, qytetarët mbështesin qëndrimin e qeverisë dhe kritikojnë Bashkimin Europian për reagimet e fundit. SHBA dhe BE i druhen shpërthimit të dhunës etnike.

Tensionet për targat, serbët në veri të shqetësuar: Duhet të jemi të bashkuar

Publikuar më: 23/11/2022, ora 13:15

Mos gjetja e një zgjidhje për çështjen e targave ka shqetësuar banorët në Mitrovicën e veriut, të cilët megjithatë thonë se serbët do të jenë të bashkuar. Në Prishtinë, qytetarët mbështesin qëndrimin e qeverisë dhe kritikojnë Bashkimin Europian për reagimet e fundit. SHBA dhe BE i druhen shpërthimit të dhunës etnike.