Tensionet për targat: S’ka ujdi mes palëve, bisedimet në Bruksel vijojnë edhe sot

Publikuar më: 30/9/2021, ora 10:36

Tensionet për targat: S’ka ujdi mes palëve, bisedimet në Bruksel vijojnë edhe sot

Publikuar më: 30/9/2021, ora 10:36

Nuk ka ende një ujdi mes Kosovës dhe Serbisë lidhur me reciprocitetin për targat. Sipas një draft-marrëveshjeje, pengesat në pikat kufitare mund të hiqeshin që këtë të shtunë dhe njësitet speciale të Kosovës do të zëvendësoheshin me ato të KFOR, por Serbia nuk dha dritën jeshile. Bisedimet në Bruksel pritet të vijojnë edhe sot.

Tensionet për targat: S’ka ujdi mes palëve, bisedimet në Bruksel vijojnë edhe sot

Publikuar më: 30/9/2021, ora 10:36

Nuk ka ende një ujdi mes Kosovës dhe Serbisë lidhur me reciprocitetin për targat. Sipas një draft-marrëveshjeje, pengesat në pikat kufitare mund të hiqeshin që këtë të shtunë dhe njësitet speciale të Kosovës do të zëvendësoheshin me ato të KFOR, por Serbia nuk dha dritën jeshile. Bisedimet në Bruksel pritet të vijojnë edhe sot.