Tensionet Rusi-Ukrainë, Biden dhe Putin mund të takohen në 10 janar

Publikuar më: 29/12/2021, ora 14:57

Tensionet Rusi-Ukrainë, Biden dhe Putin mund të takohen në 10 janar

Publikuar më: 29/12/2021, ora 14:57

Tensionet mes Rusisë dhe Ukrainës duket se do të venë edhe një herë përballë njëri tjetrit, presidentin amerikan Joe Biden dhe atë rus, Vladimir Putin. Kreu i Shtëpisë së Bardhë, siguroi se do të flasë sërish me homologun rus këtë javë ndërsa sipas mediave amerikane po diskutohet mundësia e një takimi në prani fizike mes të dyve, më 10 janar në Gjenevë.

Tensionet Rusi-Ukrainë, Biden dhe Putin mund të takohen në 10 janar

Publikuar më: 29/12/2021, ora 14:57

Tensionet mes Rusisë dhe Ukrainës duket se do të venë edhe një herë përballë njëri tjetrit, presidentin amerikan Joe Biden dhe atë rus, Vladimir Putin. Kreu i Shtëpisë së Bardhë, siguroi se do të flasë sërish me homologun rus këtë javë ndërsa sipas mediave amerikane po diskutohet mundësia e një takimi në prani fizike mes të dyve, më 10 janar në Gjenevë.