Tensionet Rusi-Ukrainë, rreziku i një lufte në Europë më pranë se kurrë më parë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:11

Tensionet Rusi-Ukrainë, rreziku i një lufte në Europë më pranë se kurrë më parë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:11

Europa është më pranë luftës se sa ka qenë që prej shpërbërjes së ish-Jugosllavisë. Fjalët e zymta paralajmëruese vijnë nga një diplomat i lartë i Bashkimit Europian që ka folur jashtë kamerave për BBC, lidhur me tensionet e fundit mes perëndimit dhe Rusisë, që ka grumbulluar mijëra ushtarë pranë kufirit me Ukrainën.

Tensionet Rusi-Ukrainë, rreziku i një lufte në Europë më pranë se kurrë më parë

Publikuar më: 18/1/2022, ora 15:11

Europa është më pranë luftës se sa ka qenë që prej shpërbërjes së ish-Jugosllavisë. Fjalët e zymta paralajmëruese vijnë nga një diplomat i lartë i Bashkimit Europian që ka folur jashtë kamerave për BBC, lidhur me tensionet e fundit mes perëndimit dhe Rusisë, që ka grumbulluar mijëra ushtarë pranë kufirit me Ukrainën.