Tensionet Turqi-Greqi, reagon SHBA, bën thirrje për shmangie të retorikës përshkallëzuese

Publikuar më: 11/6/2022, ora 14:23

Tensionet Turqi-Greqi, reagon SHBA, bën thirrje për shmangie të retorikës përshkallëzuese

Publikuar më: 11/6/2022, ora 14:23

Shtetet e Bashkuara i bëjnë thirrje Turqisë dhe Greqisë të shmangin retorikën tensionuese dhe të punojnë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Reagimi vjen pasi presidenti Erdogan paralajmëroi Athinën të çarmatosë ishujt në Egje.

Tensionet Turqi-Greqi, reagon SHBA, bën thirrje për shmangie të retorikës përshkallëzuese

Publikuar më: 11/6/2022, ora 14:23

Shtetet e Bashkuara i bëjnë thirrje Turqisë dhe Greqisë të shmangin retorikën tensionuese dhe të punojnë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Reagimi vjen pasi presidenti Erdogan paralajmëroi Athinën të çarmatosë ishujt në Egje.