Tensioni dhe përplasjet në fundin e ndeshjes Veleçiku-Shënkolli

Teksa po i drejtohemi fundit të këtij sezoni edhe në Kategorinë e Parë të futbollit në vendin tonë, rastet e dhunës duken të pashmangshme, ndërsa klubet “luftojnë” për të arritur objektivat.