Tensioni në kulm mes Turqisë dhe Greqisë, Erdogan: Mitsotakis nuk ekziston më për mua

Publikuar më: 25/5/2022, ora 11:42

Tensioni në kulm mes Turqisë dhe Greqisë, Erdogan: Mitsotakis nuk ekziston më për mua

Publikuar më: 25/5/2022, ora 11:42