Tërheqja nga vendosja e fashës, Meta: Tregues se nuk ka institucione të pavarura

Publikuar më: 30/9/2022, ora 15:55

Tërheqja nga vendosja e fashës, Meta: Tregues se nuk ka institucione të pavarura

Publikuar më: 30/9/2022, ora 15:55

Droja nga një kosto elektorale në zgjedhjet e ardhshme lokale, sipas Ilit Metës është arsyeja kryesore përse kryeministri Rama vendosi të anulonte vendimin për rritjen e çmimit të energjisë për familjet që konsumojnë me tepër se 800 KWH në muaj. “Është edhe një frikë përpara zgjedhjeve, për të mos përballuar dot një akt aq arbitrar, kaq antisocial dhe antinjerëzor por me shpresën sipas tij për të kaluar zgjedhjet e për t’ua shtuar ndoshta edhe 5-fish”, tha Meta.

Tërheqja nga vendosja e fashës, Meta: Tregues se nuk ka institucione të pavarura

Publikuar më: 30/9/2022, ora 15:55

Droja nga një kosto elektorale në zgjedhjet e ardhshme lokale, sipas Ilit Metës është arsyeja kryesore përse kryeministri Rama vendosi të anulonte vendimin për rritjen e çmimit të energjisë për familjet që konsumojnë me tepër se 800 KWH në muaj. “Është edhe një frikë përpara zgjedhjeve, për të mos përballuar dot një akt aq arbitrar, kaq antisocial dhe antinjerëzor por me shpresën sipas tij për të kaluar zgjedhjet e për t’ua shtuar ndoshta edhe 5-fish”, tha Meta.