Tërhiqet Netanyahu, shtyn reformën në drejtësi pas revoltës së paprecedentë popullore

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:20

Tërhiqet Netanyahu, shtyn reformën në drejtësi pas revoltës së paprecedentë popullore

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:20

Pas revoltës së paprecedentë të popullit izraelit kryeministri Benjamin Netanjahu bëri një hap prapa dhe njoftoi shtyrjen e planit për ndryshime të thella në sistemin e drejtësisë. Reforma do ti jepte qeverisë autoritetin të përmbyste vendimet e gjykatës së lartë.

Tërhiqet Netanyahu, shtyn reformën në drejtësi pas revoltës së paprecedentë popullore

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:20

Pas revoltës së paprecedentë të popullit izraelit kryeministri Benjamin Netanjahu bëri një hap prapa dhe njoftoi shtyrjen e planit për ndryshime të thella në sistemin e drejtësisë. Reforma do ti jepte qeverisë autoritetin të përmbyste vendimet e gjykatës së lartë.