Tërhiqet një tjetër kandidat i Alibeajt nga zgjedhjet lokale

Publikuar më: 30/3/2023, ora 12:48

Tërhiqet një tjetër kandidat i Alibeajt nga zgjedhjet lokale

Publikuar më: 30/3/2023, ora 12:48

Një tjetër kandidat i Enkelejd Alibeajt është tërhequr nga gara për kryebashkiak. Bëhet fjalë për kandidatin e bashkisë së Krujës Sabah Sheta, i cili njoftoi vendimin e tij në Facebook pas mesazheve që siç thotë ai ka marrë nga qytetarë dhe demokratë. Me tërheqjen e tij numri i të tërhequrve nga gara i kandidatëve të Alibeajt shkon në 6.

Tërhiqet një tjetër kandidat i Alibeajt nga zgjedhjet lokale

Publikuar më: 30/3/2023, ora 12:48

Një tjetër kandidat i Enkelejd Alibeajt është tërhequr nga gara për kryebashkiak. Bëhet fjalë për kandidatin e bashkisë së Krujës Sabah Sheta, i cili njoftoi vendimin e tij në Facebook pas mesazheve që siç thotë ai ka marrë nga qytetarë dhe demokratë. Me tërheqjen e tij numri i të tërhequrve nga gara i kandidatëve të Alibeajt shkon në 6.