Tërhiqet Rusia, bëhet sërish pjesë e ujdisë së grurit: Morëm garanci nga Kievi

Publikuar më: 2/11/2022, ora 15:55

Tërhiqet Rusia, bëhet sërish pjesë e ujdisë së grurit: Morëm garanci nga Kievi

Publikuar më: 2/11/2022, ora 15:55

Rusia bën kthesë 360 gradë dhe njofton se do të ribëhet pjesë e ujdisë për eksportin e sigurt të drithërave nga Ukraina. Moska pezulloi pjesëmarrjen pasi akuzoi Kievin për sulm ndaj flotës në detin e zi. Tani thotë se ka marrë garanci që korridori i grurit nuk do të përdoret për qëllime ushtarake.

Tërhiqet Rusia, bëhet sërish pjesë e ujdisë së grurit: Morëm garanci nga Kievi

Publikuar më: 2/11/2022, ora 15:55

Rusia bën kthesë 360 gradë dhe njofton se do të ribëhet pjesë e ujdisë për eksportin e sigurt të drithërave nga Ukraina. Moska pezulloi pjesëmarrjen pasi akuzoi Kievin për sulm ndaj flotës në detin e zi. Tani thotë se ka marrë garanci që korridori i grurit nuk do të përdoret për qëllime ushtarake.