Tërmeti dhe pandemia trembin shqiptarët drejt sigurimit

Shqiptarët nuk kanë një kulturë të fortë të sigurimit, por ngjarje të forta si tërmeti i 26 nëntorit dhe pandemia botërore e Covid-19, kanë trembur një pjesë të popullsisë drejt sigurimit të pronës apo shëndetit të tyre.