Tërmeti i 26 nëntorit, në qershor nis puna për rindërtimin e banesave të dëmtuara

Komisioni Shtetëror i Rindërtimit zhvilloi një mbledhje “online”, ku u përcaktuan edhe zonat e reja që do të ndërtohen për ata që janë prekur nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë raporton 132 raste të reja me Covid-19
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 3 persona të tjerë kanë humbur jetën
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: Në dy spitalet Covid janë duke marrë ndihmë 185 pacientë
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 16 pacientë në terapi intensive, vetëm 4 janë të intubuar
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 13391 raste dhe 380 viktima që nga nisja e pandemisë