Tërmeti i 26 nëntorit, shtëpi dhe ndihmë financiare për ata që humbën të afërmit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:21

Tërmeti i 26 nëntorit, shtëpi dhe ndihmë financiare për ata që humbën të afërmit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:21

Familjet e viktimave ishin kryefjala e mbledhjes së Qeverisë. Edi Rama premtoi një trajtim të veçantë që duhet të nisë nga pajisja e tyre me një banesë të re.

Tërmeti i 26 nëntorit, shtëpi dhe ndihmë financiare për ata që humbën të afërmit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 13:21

Familjet e viktimave ishin kryefjala e mbledhjes së Qeverisë. Edi Rama premtoi një trajtim të veçantë që duhet të nisë nga pajisja e tyre me një banesë të re.