Tërmeti në Floq, pas dy vitesh banorët presin ende dëmshpërblimet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:52

Tërmeti në Floq, pas dy vitesh banorët presin ende dëmshpërblimet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:52

Padrejtësi në rindërtimin e banesave, vlera qesharake për riparimet dhe në shumë raste vlera të parimbursura edhe pse janë miratuar. Këto janë disa nga shqetësimet e banorëve të fshatit Floq në qarkun e Korçës, banesat e të cilëve u dëmtuan nga tërmeti i më shumë se dy viteve më parë.

Tërmeti në Floq, pas dy vitesh banorët presin ende dëmshpërblimet

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:52

Padrejtësi në rindërtimin e banesave, vlera qesharake për riparimet dhe në shumë raste vlera të parimbursura edhe pse janë miratuar. Këto janë disa nga shqetësimet e banorëve të fshatit Floq në qarkun e Korçës, banesat e të cilëve u dëmtuan nga tërmeti i më shumë se dy viteve më parë.