Tërmeti në Greqi, plasariten banesat edhe në bashkinë e Devollit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 19:05

Tërmeti në Greqi, plasariten banesat edhe në bashkinë e Devollit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 19:05

Dhjetëra banorë të fshatrave në kufi me Greqinë në Bashkinë e Devollit kanë kaluar natën jashtë pas lëkundjeve të tërmetit të fortë, që u regjistrua mbrëmjen e së dielës në territorin grek, vetëm 40 kilometra larg kufirit shqiptar. Disa banesa në fshatrat Shuec dhe Mancurisht kanë pësuar plasaritje, ndërsa pushteti lokal ka nisur verifikimin e dëmeve.

Tërmeti në Greqi, plasariten banesat edhe në bashkinë e Devollit

Publikuar më: 10/1/2022, ora 19:05

Dhjetëra banorë të fshatrave në kufi me Greqinë në Bashkinë e Devollit kanë kaluar natën jashtë pas lëkundjeve të tërmetit të fortë, që u regjistrua mbrëmjen e së dielës në territorin grek, vetëm 40 kilometra larg kufirit shqiptar. Disa banesa në fshatrat Shuec dhe Mancurisht kanë pësuar plasaritje, ndërsa pushteti lokal ka nisur verifikimin e dëmeve.