Tërmeti në Pukë, mbi 3 milionë euro dëme materiale

Publikuar më: 15/1/2022, ora 16:30

Tërmeti në Pukë, mbi 3 milionë euro dëme materiale

Publikuar më: 15/1/2022, ora 16:30

Mbi 3 milionë euro janë përllogaritjet paraprake të dëmeve materiale të shkaktuara nga tërmeti që goditi qytetin e Pukës, mbrëmjen e së premtes. Kryetari i Bashkisë së Pukës dhe grupi i punës, po vijojnë konstatimin e dëmeve në terren, ndërsa kanë kërkuar grupe të specializuara nga Tirana, për të konstatuar qëndrueshmërinë e pallateve dhe godinave të dëmtuara.

Tërmeti në Pukë, mbi 3 milionë euro dëme materiale

Publikuar më: 15/1/2022, ora 16:30

Mbi 3 milionë euro janë përllogaritjet paraprake të dëmeve materiale të shkaktuara nga tërmeti që goditi qytetin e Pukës, mbrëmjen e së premtes. Kryetari i Bashkisë së Pukës dhe grupi i punës, po vijojnë konstatimin e dëmeve në terren, ndërsa kanë kërkuar grupe të specializuara nga Tirana, për të konstatuar qëndrueshmërinë e pallateve dhe godinave të dëmtuara.