Tërmeti shkatërrues në Turqi, sizmologu Dushi: Nuk ka ndikim në territorin shqiptar

Publikuar më: 6/2/2023, ora 20:24

Tërmeti shkatërrues në Turqi, sizmologu Dushi: Nuk ka ndikim në territorin shqiptar

Publikuar më: 6/2/2023, ora 20:24

Sizmiologu Edmond Dushi për mikrofonin e A2CNN deklaroi se tërmeti që tronditi Turqinë dhe Sirinë mëngjesin e sotëm është një nga më të fuqishmit. Ai tha se qytetarët në Shqipëri nuk duhet të shqetësohen, pasi lëvizjet e pllakave tektonike në Turqi nuk impaktojnë drejtpërdrejtë pllakat tektonike në Shqipëri dhe mundësitë për një tërmet në vendin tonë janë të pakta.

Tërmeti shkatërrues në Turqi, sizmologu Dushi: Nuk ka ndikim në territorin shqiptar

Publikuar më: 6/2/2023, ora 20:24

Sizmiologu Edmond Dushi për mikrofonin e A2CNN deklaroi se tërmeti që tronditi Turqinë dhe Sirinë mëngjesin e sotëm është një nga më të fuqishmit. Ai tha se qytetarët në Shqipëri nuk duhet të shqetësohen, pasi lëvizjet e pllakave tektonike në Turqi nuk impaktojnë drejtpërdrejtë pllakat tektonike në Shqipëri dhe mundësitë për një tërmet në vendin tonë janë të pakta.