Territorialja, Denaj: Në shtator dalim me përfundime. Andoni: Të kalojmë te rajonet

Publikuar më: 21/7/2022, ora 21:11

Territorialja, Denaj: Në shtator dalim me përfundime. Andoni: Të kalojmë te rajonet

Publikuar më: 21/7/2022, ora 21:11

Reforma territoriale dhe ajo zgjedhore pritet të jenë vëmendja politike e vjeshtës, ndërsa opozita mbetet e përçarë në këtë drejtim.

Territorialja, Denaj: Në shtator dalim me përfundime. Andoni: Të kalojmë te rajonet

Publikuar më: 21/7/2022, ora 21:11

Reforma territoriale dhe ajo zgjedhore pritet të jenë vëmendja politike e vjeshtës, ndërsa opozita mbetet e përçarë në këtë drejtim.