Territorialja në seancë plenare, dy raporte pa konsensus

Publikuar më: 31/10/2022, ora 23:19

Territorialja në seancë plenare, dy raporte pa konsensus

Publikuar më: 31/10/2022, ora 23:19

Harta e vendit nuk ndryshon. Ky ishte qëndrimi dhe raporti i socialsitëve në Kuvend, i njëjti nga ai i fundit në Komisionin e Posaçëm të Reformës Territoriale.